Kesän 100liikunta lajikoulujen ilmoittautuminen on avattu!

Kesän 100liikunta lajikoulujen ilmoittautuminen on avattu!Lajikoulut on tarkoitettu 7-12 -vuotiaille. Lajikouluihin ovat tervetulleita kaikki lajista kiinnostuneet eikä aikaisempaa lajikokemusta tarvita. Koulut ovat n. neljän päivän mittaisia kokonaiskeston ollessa n. 10 tuntia / lajikoulu.

Ohjelmassa mm: Yleisurheilu, frisbeegolf, ropeskipping, fastscoop, kinball, nuijapallo, spikeball, laatikkosähly, musiikkiliikunta, ilmatäytteinen pelireena ja paljon muuta liikkumista iloiten ja onnistuen.

Liikuntapäivissä otetaan huomioon turvallisuus ja voimassaolevat viranomaisten (THL) suositukset.

Koronapandemian takia maan suurinta lasten ja nuorten liikuntaleiriä, Pitkis-Sportia, ei voida järjestää turvallisesti kesällä 2021. Korvaavaa liikunnan iloa tarjotaan kesäloman aikana koronaturvallisesti pienemmille lapsiryhmille eri puolilla Satakuntaa.

Pitkis perutaan, ei siirretä. Kesän 2022 leirille täytyy siis ilmoittautua, eivätkä tämän kesän Pitkiksen paikat ole enää voimassa. Tällä tietoa ilmoittautuminen avataan alkuvuodesta 2022. Tarkka ajankohta ilmoitetaan, kun se on tiedossa.

Leirinetti

Katso mitä tapahtui Etä-Pitkiksellä 2020

Lue Etä-Pitkiksen jutut alla olevasta linkistä.

Pitkis-Sport

Tervetuloa Pitkikselle!

Pitkis ei ole ainoastaan viikon leiri kesällä, vaan koko vuodelle jakautuva liikuntatapahtumien ketju!

Pitkis-liikuntaperhe tarjoaa liikuntaa satakuntalaisille ja kauempaankin tulleille. Pitkis-tapahtumien tarkoituksena on tutustuttaa alle kouluikäisiä, perheitä, kouluikäisiä, nuorisoa ja aikuisikään ehtineitäkin eri liikuntalajien saloihin ja siten viihtymään liikunnan parissa. Pitkis-liikuntatapahtumien kautta ovat monet löytäneet sen oman lajin, jota voi jatkossa harrastaa läheisessä seurassa, perheen kanssa tai vaikkapa kaveriporukassa.

Nämä sivut kertovat Pitkis-liikuntaperheestä ja sen tarjoamista monipuolisista liikuntamahdollisuuksista. Tutustu valikoimaan ja löydä oma Pitkis-tapahtumasi!

Pitkis-Sport Facebookissa

Pääyhteistyökumppanit