Mini-Pitkis

Mikä on Mini-Pitkis liikuntapäivä?

  • Mini-Pitkis on tarkoitettu 7-13-vuotiaille alakoululaisille
  • Koe hauska liikuntapäivä hyvässä seurassa
  • Tutustu useaan eri lajiin koulutettujen ohjaajien opastuksella
  • Ruokailu kuuluu päivän ohjelmaan
  • Ottelulippu tai Pitkis-tuote kuuluvat päivän hintaan

Mini-Pitkiksien esittelyvideot voit katsoa alta

Milloin Mini-Pitkiksiä järjestetään?

LiikU järjestää Mini-Pitkis liikuntapäiviä aina talvi-(vko 8) ja syyslomilla (vko 43) Satakunnassa. Liikuntapäivän kesto on klo 10-16.

Seuraavat Mini-Pitkikset järjestetään:

talvilomalla (vko 8)
22.2.2018 Urheilutalo

syyslomalla (vko 43)

Mini-Pitkis ohjelma ja esite

Ohjelma:
09.30- Ilmoittautuminen, vaatteiden vaihto ja ryhmiin jako
10.00- Liikuntapäivän avaus ja lajitutustumiset alkavat (ruokailu porrastetusti klo 12-13)
16.00 Päivän päätös ja kotiin lähtö

Syysloman esitteeseen voit tutustua alla olevasta linkistä:


Mini-Pitkiksen hinta

Mini-Pitkis liikuntapäivän hinta on 37 e. Keulan asiakasomistajille tai Länsi-Suomen Osuuspankin omistajajäsenille 32 e: sisältäen ohjauksen, sali- ja kenttämaksut, diplomin, vakuutuksen, ruokailun, Tennishallin arvosetelin tai Porihallin veloituksettoman kuntoilukerran ja lipun Ässät-XXX otteluun.

Peruutusehdot

Peruutuksesta tulee aina ilmoittaa kirjallisesti LiikUn toimistoon sari.laaksonen(at)liiku.fi ja jurkka.virtala(at)liiku.fi. Mikäli peruutus tehdään myöhemmin kuin 5 arkipäivää ennen tapahtuman alkua, peritään puolet tapahtuman hinnasta. Peruuttamattomasta ilmoittautumisesta veloitetaan koko maksu. Maksulla katetaan aiheutuneita valmistelu- ja tuotekuluja.

Mini-Pitkiksellä otettuja valokuvia voidaan käyttää LiikUn ja sen tiedotuksellisten yhteistyökumppaneiden esittely- ja markkinointitarkoituksiin ilman osallistujan erillistä lupaa.

Aiheeseen liittyvät uutiset

Mini-Pitkis liikuntapäivä hiihtolomalla Porissa

Mini-Pitkis liikuntapäivä on tarkoitettu 7-13-vuotiaille alakoululaisille, jotka saavat päivän aikana tutustua eri liikuntalajeihin hyvässä ohjauksessa. Hintaan sisältyy
liikuntatuokioiden lisäksi ruokailu, veloitukseton kuntoilukerta Porihallille ja Mini-Pitkis pipo.


Ohjelmassa to 22.2. klo 10-16 Porin Urheilutalolla

#Futsal
#Jousiammunta
#Kupit Nurin – aktiivinen digipeli
#Sport Chanbara
#Temppurata


Hinta

Mini-Pitkis liikuntapäivän hinta on 37 €. Keulan asiakasomistajille, Länsi-Suomen Osuuspankin omistajajäsenille: 32 €. Hinta sisältää ohjauksen, sali- ja kenttämaksut, diplomin, vakuutuksen, ruokailun, Porihallin veloituksettoman kuntoilukerran ja Mini-Pitkis pipon.

Ilmoittautumiset ja lisätiedustelut

18.2. mennessä netissä www.pitkissport.net. Lisätiedustelut LiikUn toimistosta, puh. 02-529 6600. Mini-Pitkis tapahtuman järjestää LiikU yhteistyössä Porin kaupungin liikuntapalveluiden kanssa.

Huomio

22.2.2018 Mini-Pitkiksen yhteydessä Turun yliopiston digitaalisen kulttuurin oppiaineen opiskelijat keräävät yhdellä toimintapisteellä havainnointi- ja haastatteluaineistoa Sataedun kehittämän Kupit nurin -digipelin käytöstä liikunnallisessa yhteydessä. Tapahtuma taltioidaan osittain myös video- ja valokuvaamalla. Anonymisoidun aineiston pohjalta tullaan laatimaan raportti, joka luovutetaan LiikU ry:n ja yhteistyökumppaneiden, SAMK:n ja Sataedun, käyttöön. Raportin pohjalta kirjoitetaan artikkeli liikunta-alan julkaisuun, ja raportti toimii myös yhden pro gradu -työn tutkimusaineistona. (Lisätietoa aineistonkeruusta antaa tarvittaessa digitaalisen kulttuurin yliopistolehtori Riikka Turtiainen: rmturt@utu.fi)"

Tapahtumat

Pääyhteistyökumppanit