Arkisto 2015


Pitkiksen vierailupäivä huipentui keskiviikon iltajuhlaan Pitkäjärven urheilukentällä. Yleisö oli jälleen kentällä, ja leiriläiset istuivat katsomossa, josta ohjelmanumerot näkyvät lapsille paremmin.Hiihto oli ollut poissa niin kauan, että nyky-Pitkikseltä ei löytynyt varmaa tietoa tauon pituudesta.

Jälleennäkeminen olikin riemukas, ja voitelu tuntui olevan kohdallaan keskiviikon helteisessä ilta-auringossa.


Illassa saatiin ihailla breakdance- ja showdance-leirien vahvan tanssillisia esityksiä. Korkeimmalla ilmassa olivat kuitenkin cheerleaderit.


Telinevoimistelun lajileiri toi viheriölle kokonaisen satuspektaakkelin. Muumihahmojen lisäksi kentällä seikkailivat sirkuslaiset.
Huipennuksena kaikki 46 lajijeiriä ryhmittyivät kentän vastakkaisille puolille sukkulaviestiä varten. Kilpailun ja vauhdin sijaan keskityttiin yhteiseen kokemukseen ja näyttävään juoksutyyliin. (1.7. 2015/mt)

Tapahtumat

Pääyhteistyökumppanit