Ohjelmapisteet ja lajivälineet

Peliareena 1

Ilmatäytteisen kaukalon toisessa päädyssä on mahdollisuus kokeilla salibandya ja toisessa päädyssä pelaillaan lötköpötköillä ja nuijamailoilla.


Peliareena 2

Toisessa ilmatäytteisessä kaukalossa on mahdollista pelata erilaisia pelejä pehmo- ja muovipalloilla sekä käsipalloa ja jalkapalloa.

Pitkispelialue

Pitkispelialueella pääsee kokeilemaan monia erilaisia joukkuepelejä. Peliareenalla voi pelata fastscooppia, kauhapalloa, lacrossea, liitokiekkoa/ultimatea ja lippupalloa. Lajeista lisätietoa alempana.

FastScoop on nopeaan syöttelypeliin perustuva strateginen joukkkuelaji. FastScoop kehittää tehokkaasti mm. kuntoa ja koordinaatiokykyä. Tutustu lajiin tarkemmin osoitteessa: Fastscoopliitto.fi
Kauhapallopeli on hieman helpompi versio fastscoopista


Lacrosse on haavipäisellä mailalla eli crossella pelattava mailapeli, jossa tavoitteena on laukoa kumista valmistettu pallo vastapuolen maaliin. Eniten maaleja tehnyt joukkue voittaa. Tutustu lajiin tarkemmin osoitteessa: Lacrosseliitto.fi


Lippupallo on amerikkalaisesta jalkapallosta kehitetty palloilulaji, jossa fyysisen kontaktin määrä on loukkaantumisten välttämiseksi minimoitu. Peli sopii erityisesti kuntoilulajiksi, myös naisille ja lapsille. Lisää tietoa lajista löydät osoitteesta: Lippupallo.fi


Kauhapallosetti

SuperPark

SuperParkista löytyy AirTrack ilmapatja, Scootti tempopotkulautarata, onnenpyörä sekä koriskone ja KickStar -seinä. Lisäksi SuperParkissa on mahdollista pelata laatikkosählyä, snapgolffia, spikeballia ja verkkoseinäpalloa.

Funstreet

Luisteluliiton järjestämä liikunta-alue torstaina klo 13.00-16.30.

Tapahtumat

Pääyhteistyökumppanit