Pitkis-Sporttivaunu

Pitkis-Sporttivaunu

Hyvillä välineillä monipuolinen liikuntapäivä!

Meiltä löytyy pienen urheilukaupan verran liikunta- ja seikkailuvälineitä usean eri lajin tarpeisiin. Välineet tuomme paikalle pakettiautolla tai sporttivaunuillamme, jonka sisältöön tilaaja pääsee vaikuttamaan. Voit tilata vaunun isännällä tai emännällä ja järjestää tapahtuman itse tai tilata meiltä myös ohjaajat liikuntapäivään.

Sporttivaunu sopii koulujen lisäksi seurojen, päiväkotien ja muiden tapahtumajärjestäjien hauskoihin liikuntatilaisuuksiin!

Vaunun avulla järjestät liikuntapäivän sisällä tai ulkona, urheilukilpailut, opettajien virkistyspäivän tai vanhempainillan. Vaunulla saat vauhtia myös liikuntatunteihin. Avaa alta Sporttivaunu ja liikuntapäivä esite ja lue lisää!

Tapahtumat

Pääyhteistyökumppanit