Pitkis-Seikkailu

Seuraavat Porin koulujen 5lk seikkailut järjestetään syksyllä 2020.

Aika: ke-to 19.8.-20.8.20 ja ti-ke 25.8.-26.8.2020.

Paikka: Ruosniemen lampi ja lähialueet.

Varusteet: säänmukainen ulkoliikuntavarustus, sadeasu (tarvittaessa), polkupyöräkypärä (ehdoton) ja eväät (tarvittaessa).

Kuljetukset ja saapuminen
Kuljetusten lähtöajat näet seikkailuaikataulusta koulusi kohdalta. Aikataulu lähetetään tulonsa vahvistaneille alustavana toukokuussa ja vahvistetaan syksyllä viikon 33 alussa.(Kuljetusreitti: koulu/t - Ruosniemen lammen p-paikka – koulu/t). P-paikka on Liitostiellä, Puupojat Oy:ltä Harjunpään suuntaan n. 100 m vasemmalla puolella tietä. Kouluille palataan n. ½ tuntia seikkailun päättymisestä. Olkaa ajoissa valmiina!

Varusteidenvaihto on hyvä suorittaa jo ennen tilaisuuden alkua kotona tai koululla.

Kun pääsette seikkailu-alueelle (Ruosniemen lammen rantaan), koulun yhteyshenkilö ilmoittaa seikkailuohjaajalle, että luokkanne / koulunne (+oppilasmäärä) on saapunut paikalle ja ohjaajat antavat lisäohjeita toiminnasta. Toivomme, että myös opettajat pukeutuvat liikunta-/ulkoiluasuun sekä osallistuvat myös aktiivisesti toimintaan.

Ohjelma
Pitkis-Seikkailun kokonaisaika on a’ 120 min. Varsinainen ohjelma on jaettu kolmeen n. 30 min jaksoon, joissa on n. 20 oppilasta / piste. Pisteinä seikkailussa on: melonta, yhteistoiminta ja köysirata. Jokainen luokka saa yhteisesti Pitkis-Seikkailudiplomin osallistumisestaan.

Seikkailuohjaajien ruokailu
Ohjaajat ruokailevat Ruosniemen koululla päivittäin klo 12.30-13.30. Jos olette paikalla ennen saapumistamme, niin toivomme, että seikkailuvälineet saavat olla rauhassa tuloomme asti.


Tärkeitä puhelinnumeroita:
Lounais-Suomen Liikunta ja Urheilu ry 02-529 6600 (arkisin 8-16)
Tapahtumavastaava Elina Setälä 040-9000 837


Porissa 15.4.2020

Pitkis-Seikkailuterveisin

Elina Setälä
tapahtumavastaava
LiikU


Alla vuoden 2019 seikkailujen kutsu, saate ja bussiaikataulu esimerkkinä. Päivitetään uusien valmistuttua.
Tapahtumat

Pääyhteistyökumppanit