^Pitkis-Sport vapaaehtoishakemus 2024

Pitkis-Sport liikuntaleirille Kokemäen Pitkäjärvelle 1.7.-5.7.2024 vapaaehtoiseksi hakevien tulee täyttää Pitkis-Sport vapaaehtoishakemus 2024. Huom! Vapaaehtoisten osalta leiri alkaa jo sunnuntaina 30.6.2024.

Täytä hakemus huolellisesti omilla tiedoillasi ja vahvista ilmoittautuminen.

HUOM! Laita omat yhteystietosi kohtiin: huoltajan sähköposti, huoltajan sähköposti uudelleen ja huoltajan matkapuhelin.

Saat hakemuksen lähetettyäsi sähköpostiisi vahvistuksen ilmoittautumisesta. Muistathan tarkastaa myös roskapostikansion. Käsittelemme tietojasi luottamuksellisesti.

Käsittelemme jokaisen hakemuksen ja määritämme tehtävän leirille henkilön toiveet ja leirin tarpeet huomioiden. Käsiteltyämme hakemuksen lähetämme tekstiviestillä vahvistuksen valinnasta vapaaehtoiseksi. Teemme vahvistuksia kevään mittaan kiihtyvällä tahdilla. Mikäli tekstiviestiä ei heti kuulu, niin se ei tarkoita sitä, ettetkö pääsisi leirille kouluttajaksi, vaan emme ole vielä määrittäneet sinulle tehtävää leirillä.

Leirin järjestäjällä on oikeus- ja velvollisuus valita tai jättää valitsematta hakija LiikUn yhdenvertaisuus- ja tasa-arvosuunnitelman sekä Pitkiksen arvojen ja sääntöjen perusteella. LiikUn yhdenvertaisuus- ja tasa-arvosuunnitelman löydät osoitteesta www.liiku.fi/yhteystiedot/yleista ja muut dokumentit kouluttajahakemuksen lopusta pdf -tiedostoina.

Lisätietoa antaa leiripäällikkö Elina Setälä puh. 040-9000 837 tai elina.setala(@)liiku.fi
»Ilmoittautuminen ei ole käynnissä!