^Varasija

Ilmoittaudu Pitkis-Sport 2024 -leirin varasijalle. Varmista ensin, että lajileiri on täynnä. Lajin avautumisen ja sen jälkeisen mahdollisen täyttymisen jälkeen on varasijallekin mahdollista ilmoittautua.

Varasijalle ilmoittautuminen tapahtuu kahdessa vaiheessa:

1) Täytä ensin leiriläisen etunimi, sukunimi, postitoimipaikka sekä huoltajan sähköpostiosoite.
2) Sinulle avautuu lomake, jossa kysytään tarkemmat yhteystiedot sekä lajileiri, jonka varasijalle ilmoittaudut.


Varasijalta paikan vastaanottaneet sitoutuvat paikan vastaanottaessaan varsinaisen leirin peruutusehtoihin, jotka astuvat voimaan samalla, kun ottaa paikan vastaan.
»Ilmoittautuminen ei ole käynnissä!

LEIRIMAKSU JA LEIRIEHDOT 1.-5.7.2024

Pitkis-Sport liikuntaleirin 1.-5.7.2024 perusmaksu leiriläisiltä on 185€ / osallistuja. Yhden päivän mittaisen leiriseikkailun perusmaksu on 35 €.

Yhteistyökumppaniedut:
• Satakunnan ja Turun Osuuskaupan asiakasomistajille alennus on 5€ perusmaksusta. Edun saadakseen on ilmoittautumisvaiheessa ilmoitettava S-kortin jäsennumero, joka on 1146-/1240-alkuinen. Jälkikäteen ei voi tietoja ilmoittaa.
• Länsi-Suomen Osuuspankin omistajajäsenille alennus on 5 € perusmaksusta. Edun saadakseen on ilmoittautumisvaiheessa ilmoitettava jäsenen nimi. Jälkikäteen ei voi tietoja ilmoittaa.
• Kokemäkeläiset saavat 5€ alennuksen perusmaksusta. Edun saadakseen on ilmoittautumisvaiheessa ilmoitettava postinumero (32800/ 32810/32830/32860/32910 tai 32920). Jälkikäteen ei voi tietoja ilmoittaa.

Leiriläinen voi saada vain yhden yhteistyökumppaniedun. Jos perheestä osallistuu useampia lapsia, hinta seuraavilta sisaruksilta on 165€. Mahdolliset lajimaksut (entinen lisämaksu) laskutetaan normaalisti. Hintaan sisältyvät mm. ruokailut, opetus, vakuutus, leirituote ja yleisohjelma.

Lajien alustavat lajimaksut 2024

Autourheilu 90€, budoleiri 40€, eräseikkailu 60€, extremefit 60€, frisbeegolf 25€, futuuri 60€, golf 90€, jääkiekko 90€, keilailu 90€, koripallo 40€, liikuntaseikkailu 60€, luistelu 90€, mailapelit 60€, melonta 60€, nuorisojohtaja 1 kurssi 60€, pallopeli 25€, parkour 60€, perheliikunta 1 ja 2 25€, perheliikunta 3 90€, ratsastus(3xratsastus) 165€, salibandy 25€, seikkailu 25€, sporttiseikkailu 25€, streetdance 25€, taekwondo 40€, telinevoimistelu 25€, uinti 40€


Lajimaksulla katetaan lajien lisäkulut, esim. suorituspaikat (salit, radat, hallit), välinevuokrat (autot, kanootit, kartat ym.), kuljetukset suorituspaikan ja leirialueen välillä sekä lounasruokailuista aiheutuvat erikoisjärjestelyt. Lajimaksut vahvistetaan ennen laskutuksen aloittamista. LiikU pidättää oikeuden muutoksiin.

Peruutusehdot 2024
Jos ilmoittautuminen perutaan 1.3.-5.5.2024 välisenä aikana, peritään ilmoitetulta 30 € käsittelykuluja. 6.5.2024 ja sen jälkeen peruutetusta ilmoittautumisesta peritään puolet leirin perusmaksusta (92,5€). Koko maksu peritään, mikäli peruutusta ei tehdä. Maksulla katetaan aiheutuneita valmistelu- ja tuotekuluja. Peruutukset tulee tehdä sähköpostilla anna.elo@liiku.fi Emme palauta alle 30 € maksuja, jotka johtuvat lajin vaihtamisesta toiseen.

Leirimaksut laskutetaan sähköpostilla keväällä 2024 ilmoittautumisen yhteydessä annetun ensisijaisen huoltajan nimellä. Maksut on suoritettava eräpäivään mennessä.

Huom! Leiriläisellä ei ole leiripaikkaa ennen kuin leirimaksu on suoritettu. Erääntyneet maksut siirretään VismaDueton perittäviksi.

Myös peruutusmaksut ovat perintäkelpoisia. Asiakas vastaa perintäkuluista. Mikäli laskussa on huomautettavaa, asiakkaan tulee olla yhteydessä LiikUn Porin toimistoon ennen laskun eräpäivää.

Muuta
•Useaan eri lajiin ei voi Ilmoittautua. Ainoastaan ensimmäiseksi tallennettu lajivaraus toteutuu, muut poistetaan. Varasijalla sama henkilö voi olla useammassa lajissa.
• Varasijalta paikan vastaanottaneet sitoutuvat paikan vastaanottaessaan varsinaisen leirin peruutusehtoihin, jotka astuvat voimaan samalla, kun paikan ottaa vastaan.
• Lajien ilmoittautumistilannetta päivitetään ja niiden toteutumisen mahdollisuutta katsotaan ensimmäisen kerran viikolla 18 (29.4-3.5.2024). Tämän jälkeen perutaan sellaiset lajit, joissa ei ole riittävästi osallistujia toteutuakseen Pitkiksellä 2024. LiikU pidättää oikeuden muutoksiin.
• Pitkiksen ruoka tehdään laktoosittomana.
• Leiriltä julkaistaan tapahtuma- ja yleiskuvia Pitkis-Sportin ja sen järjestäjän LiikUn eri alustoille leirin aikana ja sen jälkeen.
• Tapahtuma- ja yleiskuvien lisäksi leirillä tullaan ottamaan myös lähikuvia. Ilmoittautumislomakkeessa voi halutessaan kieltää lähikuvien ottamisen leiriläisestä.
• Tapahtuma järjestetään terveysturvallisesti noudattamalla viranomaisten ohjeistusta.