PERUTTU Mini-Pitkis Nakkila ke 19.6.2024, klo 9.00-15.00, 1.-6. -luokkalaisille

Mini-Pitkis liikuntapäivä 1.-6. -luokkalaisille pidetään ke 19.6.2024 Nakkilassa klo 9.00-15.00. Liikuntapaikkana toimii Nakkilan yleisurheilukenttä (Kuntopolku)

Aika: keskiviikko 19.6.2024, klo 9.00-15.00
Paikka: Nakkilan yleisurheilukenttä
Hinta: 28 euroa/hlö. Sisältää osaavan ohjauksen, lounaan, diplomin sekä vakuutuksen.

Mini-Pitkis -liikuntapäivässä kokeillaan monipuolisesti eri lajeja, joita ovat mm.
yleisurheilu, frisbeegolf, viisipallo, fastscoop, nuijapallo, mm. Lisäksi ohjelmassa on laatikkosählyä, musiikkiliikuntaa, yhteistoimintaa, ongelmanratkaisua, jalkapalloa ja parifutista ilmatäytteisessä peliareenassa sekä paljon muuta. Liikuntapäivä sopii kaikentasoisille liikkujille.

Liikuntapäivään osallistutaan vain täysin terveenä ja oireettomana. Ole tarvittaessa yhteydessä LiikUN toimistoon.

Yhteystiedot: 040 9000 848 (arkisin klo 8.30-15.00 välillä), anna.elo@liiku.fi

Ilmoittautuminen:
Ilmoittautumiset viimeistään viikkoa ennen liikuntapäivän alkua osoitteessa www.liiku.fi/pitkis. Mahdolliset peruutukset tulee tehdä vähintään 5 vrk ennen tapahtuman alkua sähköisesti anna.elo(at)liiku.fi. Peruutusmaksu on 15 e / hlö 5vrk ennen tapahtumaa, tämän jälkeen peruutetusta paikasta ei palauteta tapahtumamaksua.

Yhteistyökumppaniedut:
Satakunnan Osuuskaupan asiakasomistajille, Länsi-Suomen Osuuspankin omistajajäsenille ja Kokemäen kaupunkilaisille 5e alennusta. Edun saamiseksi: ilmoittautumisen yhteydessä ilmoitettava asiakasomistajan jäsennumero/Osuuspankin jäsenen nimi/Kokemäen kaupungin postinumero. Jälkikäteen alennusta ei voi lunastaa.
»Ilmoittautuminen ei ole käynnissä!

Leiriehdot


Lajikoulun peruutusehdot:
Mahdolliset peruutukset tulee tehdä vähintään 5 vrk ennen tapahtuman alkua sähköisesti sari.laaksonen(at)liiku.fi. Mikäli peruutusta ei tehdä, peritään koko maksu. Peruutusmaksu Pitkis-Sport 60v liikuntasynttäripäivissä on 15 e / hlö, jolla katetaan osa aiheutuneista hankinta- ja valmistelukuluista.

Vahvistukset ja laskutus:
Pitkis-Sport 60v liikuntasynttäripäivien ilmoittautumisvahvistus lähetetään tekstiviestillä ilmoittautumisvaiheessa ilmoitettuun huoltajan matkapuhelinnumeroon noin viikon sisällä ilmoittautumisesta. Lasku lähetetään ilmoittautumisvaiheessa ilmoitettuun huoltajan sähköpostiosoitteeseen. Huomioithan, että maksu tulee olla maksettuna ennen liikuntapäivään saapumista. Lapsellanne ei ole osallistumisoikeutta liikuntapäivään, ennen kuin maksu on suoritettu.

HUOM! Gmail -sähköposteissa lasku saattaa mennä roskaposti-, mainosposti tmv. kansioon. Tarkista myös ne.

Erääntyneet maksut siirretään VismaDueton perittäviksi. Myös peruutusmaksut ovat perintäkelpoisia. Asiakas vastaa perintäkuluista. Mikäli laskussa on huomautettavaa, asiakkaan tulee olla yhteydessä LiikUn toimistoon (sari.laaksonen@liiku.fi) ennen laskun eräpäivää.