Streetdance UUTUUS (ent. breakdance)

Street dance
(ent. Breakdance)

ALUSTAVA lisämaksu 30e. Street dancessa eli katutanssissa opetellaan erilaisia hiphop-kulttuuriin kuuluvia tanssilajeja, kuten breakdancea. Breakdancessa tehdään temppuja, liikkeitä ja tyylejä maan tasossa. Viikon aikana opetellaan myös hiphop-tanssia, lockingia, poppingia sekä muita katutanssityylejä.

Lajissa harjoitellaan hyvin erilaisia tapoja tanssia ja jokainen voi löytää itselleen parhaan tavan liikkua. Teemme myös pienryhmissä koreografioita, joita leiriläiset pääsevät esittämään. Viikon aikana oppii myös parhaat muuvit diskoa varten!

Lajileirille osallistuminen ei edellytä aiempaa tanssikokemusta, mutta sopii kokeneellekin tanssijalle. Tärkeintä on avoin mieli ja kyky heittäytyä.


Katso esittelyvideo
»Ilmoittautuminen ei ole käynnissä!

Leiriehdot

Ilmoittautuminen
Ilmoittautuminen etenee siten, että täytät ensin etu- ja sukunimesi, valitset lajileirisi ja painat ilmoittaudu-painiketta. Seuraavalla sivulla Sinulta kysytään leirin järjestämisen kannalta oleellisia tietoja, kuten osoitetta, allergioita jne...

ALUSTAVA Leirimaksu ja leiriehdot 2020
Pitkis-Sport liikuntaleirin 29.6.-3.7.2020 alustava perusmaksu leiriläisiltä on 153€ / osallistuja (Leiriseikkailun perusmaksu on 30 €). Yhteistyökumppaniedut: Osuuskauppa Keulan ja Satakunnan Osuuskaupan asiakasomistajille ja Länsi-Suomen Osuuspankin omistajajäsenille alennus on 5 € perusmaksusta (edun saamiseksi S-kortin jäsennumeron on oltava 1145- tai 1146-alkuinen, Osuuspankin jäsenen nimi on kysytty jo ilmoittautumisvaiheessa). Kaikki Kokemäkeläiset saavat 5 € alennuksen perusmaksusta ilmoittautuessa ilmoitetun postinumeron (32800, 32810, 32830, 32860, 32910 ja 32920) perusteella. Leiriläinen voi saada vain yhden yhtyeistyökumppaniedun. Jos perheestä osallistuu useampia lapsia, niin hinta seuraavilta sisaruksilta on alustavasti 133 €. Mahdolliset lisämaksut laskutetaan normaalisti. Hintaan sisältyvät mm. ruokailut, opetus, vakuutus, leirituote ja yleisohjelma.
Mikäli samalta ilmoittautujalta havaitaan useampi varaus eri lajeihin, käsitellään vain ensimmäiseksi tallentunutta varausta ja muut poistetaan. Varasijalla sama henkilö voi olla useammassa lajissa.

Lajien ALUSTAVAT lisämaksut 2020
Ammunta 35 e, autourheilu 70 e, cheerleading 10 e, eräseikkailu 40 e, frisbeegolf 35 e, futuuri 30 e, golf 60 e, international games 15 e, jalkapallo 10 e, judo 30 e, jumppakoulu 15 e, jääkiekko 40 e, jääpallo 40 e, keilailu 65 e, koripallo 30 e, lentopallo 30 e, liikuntaseikkailu 45 e, luistelu 40e, melonta 30 e, nuorisojohtaja 1 kurssi 50 e, nuorisoleiri 15 e, pallopeli 25 e, parkour 25 e, perheliikunta 20 e,
pesäpallo 10 e, ratsastus 120 e (sis. 3 tuntia), rope skipping 20e, salibandy 35 e, seikkailu 25 e, showdance 20 e, sport chanbara 30 e, sporttiseikkailu 15 e, street dance 30 e, sukellus 35 e, sulkapallo 35 e, suunnistus 10 e, taekwondo 35 e, telinevoimistelu 25 e, tennis 15 e, uinti 35 e ja yleisurheilu 10 e. Lisämaksuilla katetaan lajien lisäkulut, esim. suorituspaikat (salit, radat, hallit), välinevuokrat (aseet, autot, kanootit, kartat ym.), kuljetukset suorituspaikan ja leirialueen välillä sekä lounasruokailuista aiheutuvat erikoisjärjestelyt.

Peruutusehdot 2020
Jos ilmoittautuminen perutaan 1.3.-10.5.2020 välisenä aikana, peritään ilmoitetulta 30 € käsittelykuluja. 11.5. ja sen jälkeen peruutetusta ilmoittautumisesta peritään puolet leirimaksusta. Mikäli peruutusta ei tehdä, peritään koko maksu. Maksulla katetaan aiheutuneita valmistelu- ja tuotekuluja. Peruutukset täytyy tehdä sähköpostilla sari.laaksonen@liiku.fi tai kirjallisesti osoitteeseen: LiikU, Pitkis-peruutus, Pohjoisranta 11 D, 28100 Pori. Emme palauta alle 20 € maksuja, jotka johtuvat lajin vaihtamisesta toiseen. Leirimaksut laskutetaan sähköpostilla keväällä 2020 ilmoittautumisen yhteydessä annetun ensisijaisen huoltajan nimellä. Maksut on suoritettava eräpäivään mennessä. Leiriläisellä ei ole leiripaikkaa ennen kuin leirimaksu on suoritettu. Erääntyneet maksut siirretään VismaDueton perittäviksi. Asiakas vastaa perintäkuluista. Mikäli laskussa on huomautettavaa, niin olkaa yhteydessä LiikUn toimistoon ennen eräpäivää.

Pitkiksen ruoka tehdään laktoosittomana. Leiriläisen on pyydettäessä toimitettava leirin järjestäjälle lääkärintodistus ruoka-aineallergioistaan vähintään kaksi kuukautta ennen leirin alkua tai heti kun allergiat on todettu.

Varasijalta paikan vastaanottaneet sitoutuvat paikan vastaanottaessaan varsinaisen leirin peruutusehtoihin, jotka astuvat voimaan samalla, kun ottaa paikan vastaan.


Muuta
Leirin järjestäjän ja sen tiedotuksellisten yhteistyökumppaneiden ottamia valokuvia, liikkuvaa kuvaa ja ääntä voidaan käyttää LiikUn ja sen yhteistyökumppaneiden esitteissä sekä nettisivuilla esittely- ja markkinointitarkoituksessa ilman osallistujan erillistä lupaa.